Race4Sim.com
how create a menu for F1C 99-02? reply pls - Printable Version

+- Race4Sim.com (http://forum.race4sim.com)
+-- Forum: Race4sim (http://forum.race4sim.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Blog (http://forum.race4sim.com/forumdisplay.php?fid=82)
+--- Thread: how create a menu for F1C 99-02? reply pls (/showthread.php?tid=590)



how create a menu for F1C 99-02? reply pls - F1 Racing BR - 03-06-2018

Options Screens Configuration File

archive name : F12K2.OSC

THIS Archive have how edit over it?

WHO Have editior to edit its?
i want edit the menus layout of my style

please reply


RE: how create a menu for F1C 99-02? reply pls - haunetal1990 - 03-08-2018

i know that F1 Challenge has got a Menu Editor, but only EA has it. For rFactor i have the original ISI Menu Editor.


RE: how create a menu for F1C 99-02? reply pls - F1 Racing BR - 03-29-2018

(03-08-2018, 09:48 AM)haunetal1990 Wrote: i know that F1 Challenge has got a Menu Editor, but only EA has it. For rFactor i have the original ISI Menu Editor.
Just.. because.. not exist, and i searched another mods example, CTDP AND SL That have custom layout menu not uses original. F1C Menus. thanks.


RE: how create a menu for F1C 99-02? reply pls - haunetal1990 - 03-29-2018

(03-29-2018, 03:00 AM)F1 Racing BR Wrote:
(03-08-2018, 09:48 AM)haunetal1990 Wrote: i know that F1 Challenge has got a Menu Editor, but only EA has it. For rFactor i have the original ISI Menu Editor.
Just.. because.. not exist, and i searched another mods example, CTDP AND SL That have custom layout menu not uses original. F1C Menus. thanks.


On this time CTDP and SL has got maybe contact with ISI / EA. Maybe.

I wrote ISI a Email cause the Menu Editor, but there can't help us :/